2012 Ek Yerleştirme Tercihleri ÖSYM’ye Nasıl Gönderilecek?

Yazan Admin Tarih 25 Eylül 2012 Salı 0 yorum
Ek Yerleştirme Tercihleri ÖSYM’ye Nasıl Gönderilecek?
2012 Ek yerleştirme ne zaman?, ek yerleştirme, ek kontenjan, ek yerleştirmeler, ösym ek yerleştirme, 2012 ek yerleştirme, 2012 ek kontenjan, 2012 öss ek yerleştirme, 2012 lys ek yerleştirme, 2012 ygs ek yerleştirme, ekyerlestirme, 2012-2013 ek yerleştirme, ek yerleştirme kılavuzu, ek kontenjan kılavuzu, 2012 ek yerleştirme kılavuzu, 2012 ek yerleştirme tercihleri, 2012 ek yerleştirme sonuçları, ne zaman açıklanır, ek kontenjan kılavuzu, ek kontenjan sonuçları, boş kontenjanlar



Tercihlerimi internet aracılığıyla kendim göndereceğim:



Başvuru tarihleri arasında internet bağlantısı olan ve yazıcısı bulunan bir bilgisayarı kullanarak ÖSYM www.osym.gov.tr internet adresindeki TERCİHLER alanındaki 2011-ÖSYS Ek Yerleştirme Tercih başlıklı alanı tıkladıktan sonra T.C. Kimlik Numaranız ile şifrenizi giriniz; Tercih Formuna tercihlerinizi yazıp kontrol ettikten sonra ÖSYM’ye gönderiniz. Bu işlemden sonra ekranda “Tercihleriniz … tarihinde başarı ile ÖSYM’ye bildirilmiştir.” uyarısını görmeniz gerekir. Bu uyarıyı gördükten sonra yazıcıdan Tercih Listesini alınız.



Tercihlerimi bizzat kendim Başvuru Merkezi Aracılığıyla göndereceğim:



Doldurulmuş Tercih Formu ve nüfus cüzdanı/pasaportunuzla birlikte başvuru tarihleri arasında bir Başvuru Merkezine gidiniz (Randevu almanıza gerek yoktur). Başvuru Merkezi görevlisi tercihlerinizi sisteme girip size kontrol ettirdikten sonra ÖSYM’ye gönderecektir. Bu işlemden sonra görevli ile birlikte ekranda “ …… ad/soyadlı adayın tercihleri sistem tarafından başarıyla kabul edilmiştir.” uyarısını görmeniz gerekir. Bu uyarıyı gördükten sonra Başvuru Merkezi görevlisi yazıcıdan Tercih Listesini alarak size verecektir. Tercih hizmeti ücreti olarak 3,00 TL ödeyiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder