Erzurum'da Atatürk Üniversitesinde Cinayet

Yazan Admin Tarih 25 Kasım 2012 Pazar 0 yorum

Erzurum'da Atatürk Üniversitesi yerleşkesinde tartıştığı kızı arkadaşını silahla vuran bir kişi, arkasından da kendi canına kıymak istedi.

Erzurum Atatürk Üniversitesi kampusu içerisinde tartıştığı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Havva A.’yı tabancayla ağır yaralayan fırın işçisi 23 yaşındaki Ferhat T., aynı silahla intihara kalkıştı. Hastanede tedaviye alınan yaralıların hayati tehlikesinin buluduğu belirtildi.
Olay bugün saat 14.40’da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önünde meydana geldi. Fırın işçisi olduğu belirtilen Ferhat T., iddiaya göre bir süre arkadaşlık yaptığı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi Havva A. ile tartışmaya başladı. Ferhat T., bir anda üzerindeki tabancayı çıkarıp Havva A.’ya iki el ateş etti. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Havva A. kanlar içerisinde yere yığılırken, Ferhat T. aynı silahı başına dayayıp ateş etti. 

Doktorlar, hem üniversiteli Havva A.’nın hem de onu vurup intihara kalkışan fırın işçisi Ferhat T.’nin hayati tehlikesinin devam ettiğini söyledi. (DHA)Çevredeki öğrenciler bir taraftan kaçışırken bir taraftandan polisi arayıp yardım istedi. Olay yerine polisler gelirken yaralılar çağrılan iki ambulansla Yakutiye Araştırma Hastanesi acil servisine kaldırdı. 

0 yorum:

Yorum Gönder